top of page
White Structure
1516937393426.jpeg

Vivian van 't Land

Branding & Content creator

+31 6 46 31 38 62

Maartensdijk, Utrecht

Over mij

Ik ben een harde werker, met een open mind, die graag kennis blijft opdoen en klaar is voor een uitdaging.

 

Wat ik naar uw bedrijf kan brengen is een creatieve manier van denken en kennis in merk beeld, positionering, sociale media, tekst schrijven, design en uiteraard Marketing & Communicatie.

Work Experience

Juni 2014 - Heden

Junuari 2021 - Heden

January 2023 - June 2024

VMC PRODUCTIONS I UTRECHT | EIGENAAR

VMC Productions is in 2014 begonnen uit als studie project en inmiddels uitgegroeid tot een kleine onderneming gespecialiseerd in Branding, Marketing & Communicatie en Design. Mijn werkzaamheden bij VMC verschillen van het filmen en fotograferen op events, tot het designer van digitale als fysieke visuals.

 

Ook schrijf ik o.a. social media & branding actie plannen. Verder hou ik mij bezig met het optimaliseren van content voor diverse outlets, het bouwen van website, optimaliseren van SEO’s en analyseren van (website) data.

NEXT TRAVEL MAGAZINE | UTRECHT | HOOFDREDACTEUR

Mijn werkzaamheden bij Next Travel Magazine, zijn heel divers. Van het dagelijks plaatsen van online artikelen, analyseren van website data & SEO's, tot het (onderhouden van) contact met de verschillende toerisme bureaus. Het online gedeelte is heel dynamisch.

 

Daarnaast komt ook het fysieke magazine om de hoek kijken, waarbij ik onder andere werk aan de lay-out, content verzamelen, artikelen schrijven, foto's maken en daarnaast alle flyers, banners en promotiematerialen eromheen. Per november 2023 is NTM Onderdeel van VMC Productions.

JBC-AGENCIES | NIEUWEGEIN | MARKETING & COMMUNICATIE

JBC-Agencies is een b2b touroperator / consultancy voor de landen Cuba, Colombia, Panama, Costa Rica, Peru & Ecuador. In mijn rol als Marketing & Communicatie was ik onder andere bezig met het maken van (social) media campagnes, designen & creëren van strategieën omtrent branding en het innoveren.

 

Tevens gaf ik regelmatig presentaties, onderhield ik contact met onze klanten, ging ik op pad & creëerde ik experiences over de bestemmingen. Ook was ik dagelijks bezig als accountmanager van o.a. de bestemmingen Cuba & Colombia, waarbij ik mij vooral bezig hield met nieuwe reserveringen, reisdocumenten en service van klanten op bestemming.

Skills & More

Dedication. Expertise. Passion.

bottom of page